woensdag 30 januari 2013

2/2 - High tea voor het goede doel (Utrecht)

De ingrediënten voor een geslaagde high tea kunnen we allemaal dromen: verse scones met clotted cream en jam, frisse sandwiches, taartjes  en een grote pot thee! De vier Utrechtse studentes Laura, Charlotte, Marieke en Anoek hebben hier iets speciaals aan toegevoegd: ze organiseren op zaterdag 2 februari in het centrum van Utrecht een high tea voor het goede doel Because I’m a Girl.

Because I’m a Girl is onderdeel van Plan Nederland en zet zich in om de positie van meisjes in ontwikkelingslanden te versterken en het uithuwelijken van kinderen te stoppen. "Geniet van een heerlijk warm kopje thee en lekkernijen terwijl je tegelijkertijd het goede doel steunt." zoals Marieke het zelf omschrijft.

Leuk detail: tegen een kleine prijs van 3 euro, is er de mogelijkheid om een mini cupcake workshop te volgen. Dankzij de bijdrage van verschillende sponsoren zoals Dr. Oetker en Cupcake Queen zal de gehele opbrengst naar het goede doel gaan.

Your cup of tea en nog geen plannen voor aanstaande zaterdag? Je bent welkom van 12:00 – 14:00 of van 15:00 – 17:00 uur. De kosten bedragen €15,- per persoon (€10,- voor studenten). Je kunt reserveren door een e-mail te sturen. Meer weten? Bekijk de onderstaande flyer. Liken? Klik dan door naar de Facebook pagina van 'My cup of tea'.

En voor Laura, Charlotte, Marieke en Anoek: veel succes met jullie laatste voorbereidingen! Maak er een feestje van. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten