Over ons

Ons verhaal

Op een zonnige voorjaars-zaterdagmorgen in Parijs, genietend van een stukje taart zijn we in discussie over het sturen van kaarten. Beide zijn we een groot liefhebber van deze manier van contact onderhouden. Een kaart versturen is persoonlijk, je geeft de ontvanger het gevoel dat er echt aan hem of haar gedacht wordt. Veel meer dan het geval is bij de vluchtige boodschappen via de online media. Een kaart brengt ontvanger en zender werkelijk even samen, hoe groot de afstand ook is. Maar weinig mensen doen tegenwoordig nog deze inspanning. De reden hiervoor? Het sturen van een kaart kost meer tijd en moeite. Als antwoord op het verdwijnen van de kaart besluiten we hier wat aan te gaan doen. Met onze creativiteit en ondernemende geest als geheim wapen, beginnen we een nieuw avontuur.


Namen passeren de revue, ontwerpen worden (op bierviltjes) uitgedacht en al snel besluiten we dat we meer willen aanbieden dan alleen een kaart: een kaart met een thee. Door de basis van een goede kop thee toe te voegen aan de kaart, wordt de beleving van de ontvanger vergroot door geur en smaak. De verzender kan voor weinig geld een mooie handgemaakte kaart sturen, die voorzien is van een kleine verrassing. Het idee van  Theeduif is geboren!


Onze missie

Het creëren van een glimlach op het gezicht van zowel de verzender als ontvanger, dat is waar wij naar streven.

Onze kaarten moeten kleine verwennerijen zijn in een enveloppe, die mensen dichter bij elkaar brengen. Daarnaast willen we producten bieden die er niet alleen mooi uit zien, maar waarbij er ook aandacht is voor het milieu. De materialen voor de kaarten zijn verantwoord en de Løv organic thee is biologisch geproduceerd. 

Deze blog
Op deze blog delen wij wat ons inspireert en bezighoudt en waar wij zelf een glimlach van krijgen. Thee en kaarten vormen hierbij een centraal gegeven. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten