maandag 2 juni 2014

Lekker in je vel

In opdracht van Energiek maakten we een grote stapel kaarten voor Moederdag, zodat hun klanten hun Moeders konden verrassen met een Theeduif kaart. Energiek stelt als zorgverzekeraar de vrouw centraal in haar dienstverlening. Nu de kaarten verzonden zijn - vinden we het leuk om de visie van deze special zorgverzekeraar met jullie te delen. In deze blogpost een paar vragen aan Hella de Weger, marketeer bij Energiek.

Lekker in je vel. Wat betekent dit voor jou?
De hele wereld aan kunnen! Door mentaal en fysiek fit te zijn, alles kunnen doen wat je wil. Stappen zetten in je carrière, leuke dingen doen met vrienden, je huis opknappen, die cursus Spaans volgen, je eigen bedrijfje beginnen en ook tijd hebben om gewoon eens lekker in de zon zitten. Volgens mij is het een vicieuze cirkel; als je lekker in je vel zit, kun je doen wat je wil en als je doet wat je wil, zit je lekker in je vel.

Wat is jouw gouden tip om fit te zijn?
Pfieuw, lastig om die vraag te beantwoorden zonder met clichés aan te komen. Neem de tijd om te sporten, eet doordeweeks gezond en geniet in het weekend. En verder: zorg dat je weet waar jij blij van wordt en energie uithaalt. Dat is voor iedereen anders!

Welke stoor-factoren zie jij om je heen om niet lekker in je vel te zitten?
Stress, te weinig energie om ’s avonds na een lange dag nog van de bank te komen (en dan niet gaan sporten), teveel dingen doen die moeten, maar niet leuk zijn. Bij Energiek willen we vrouwen helpen om lekker in hun vel te zitten door bijvoorbeeld specialisten te laten bloggen, tips te geven op het gebied van voeding en beweging op Facebook en kortingen te regelen bij webshops als ik-en-ik.nl en futurumshop. Maar ook een samenwerking met een online workout club hoort erbij. Je hoeft maar vier keer 12 minuten per week te sporten en je komt in top conditie. (Als klant van Energiek krijg je de derde maand gratis.)

'Geef een glimlach op moederdag.' Waarom een kaartje op Moederdag om de moeders van jullie klanten te verrassen?
Uit onderzoek blijkt dat vrouwen vaak denken dat ze gelukkig worden van chocola, geld of seks, maar in werkelijkheid worden ze veel blijer van iets weggeven. En wat is er nou mooier dan een persoonlijk berichtje in een handgemaakte kaart met thee? Onze klanten stuurden de mooiste berichtjes naar hun moeder, wat resulteerde in veel bedankjes en lieve berichtjes voor Energiek (van dochters én moeders). Een heel mooi resultaat, want we hebben weer veel mensen een beetje extra lekker in hun vel laten zitten.

Wat is jouw favoriete thee-momentje?
’s Avonds na het sporten, lekker in pyjamabroek met een enorme mok. Of op avondjes waarop ik met mijn vriendin eindeloos klets over van alles en nog wat. Maar misschien is het nog wel het lekkerst om op winterse zondagmiddagen belachelijk lang in bad te gaan met een grote pot thee naast me.


Hella, dank je wel voor je uitgebreide antwoorden op onze vragen en voor de leuke samenwerking tijdens Moederdag. 

1 opmerking:

  1. En jullie bedankt voor het helpen blij maken van zoveel moeders en dochters!

    BeantwoordenVerwijderen