dinsdag 11 maart 2014

Limited Edition Theeduif kaarten

Al maanden zaten we met het idee in ons hoofd: het lanceren van een limited edition Theeduif kaarten. Onze kaarten zijn altijd handgemaakt en daarom uniek, maar ze zijn nog net iets specialer als je weet dat er maar een beperkt aantal van is gemaakt. Je hoeft niet te twijfelen of je de kaart al eerder hebt verstuurd, want voor je het weet zijn de kaarten al weer uitverkocht. Dat was het idee.

Maar zoals vaker gebeurt met goede ideeën en weinig tijd.. er gebeurt lange tijd niets mee! Totdat we een mail kregen over de Rijksstudio award: een wedstrijd waarbij je werd uitgedaagd om zelf een kunstwerk te maken. Een kunstwerk dat is geïnspireerd op de collectie van het Rijksmuseum. Online kun je dagenlang rond speuren door de (digitale) collectie. Vogels, vissen, bloemen, typisch Hollandse landschappen.. een feest! Vol enthousiasme gingen wij aan de slag. Op een speciaal formaat, met speciale enveloppen en bijzondere ontwerpen. Benieuwd naar het resultaat? Hier alvast een sneakpeek.

De kaarten bespreken we de komende tijd stuk voor stuk op onze blog. Nu kun je alvast een kijkje nemen in onze webshop of op Facebook.Ben je zelf ook benieuwd naar de digitale collectie van het Rijksmuseum? Duik in de collectie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten