zondag 1 december 2013

Theeduif winter wonderland

Honderden vrolijke mensen, warme koppen thee, heel veel kaarsjes... Gisteren en vandaag stonden we op een winterfair in het Zeeuwse Koudekerke. De geboorteplaats van Geertje. Eigenlijk wel spannend, om onze kaarten zo in real life te verkopen, en de reacties van de klanten zelf te horen en te zien.

De voorpret begon voor ons al bij het inrichten van de stand. Boven onze tafel hing een grote krans van kerstgroen (voor de plantenkenners: asparagus setaseus, eucalyptus baby bleu en eucalyptus populus graan), gemaakt door de moeder van Geertje. Als finishing touch plaatste ze verschillende theekopjes tussen het groen. En ook een paar van onze kaarten, hingen we er tussen.

 

Naast onze tafel stond een grote kaartenmolen, vol met onze kaarten...
Hoewel dit weekend bij veel mensen waarschijnlijk in het teken van Sinterklaas staat en Kerst nog ver weg lijkt,  was deze winterfaire een mooie gelegenheid om onze kerstkaarten voor de eerste keer aan te bieden! Twee weken geleden hebben we onze kerstkaarten ontworpen en gestempeld. We hebben 5 ontwerpen gemaakt voor de feestdagen. En hoewel wij zelf enthousiast waren, blijft het toch altijd afwachten hoe de klanten zullen reageren. Super om te te zien dat de 5 nieuwe ontwerpen gisteren en vandaag allemaal enthousiast uit het rek en van onze tafel werden geplukt en in onze tasjes naar buiten fladderden. Hieronder kunnen jullie alvast een glimp opvangen van deze ontwerpen. 

Willen jullie de kaarten zelf ook bestellen? Natuurlijk kan dat. Alleen zullen jullie nog wel even moeten wachten tot de Sint het land uit is. Daarna zetten we onze kaarten online - dan hebben we zelf ook nog even de tijd om de webshop Kerst klaar te maken. ;) 

1 opmerking: