zondag 17 november 2013

Bonjour movember!

Steeds vaker duiken mannen met snorren op... de zogeheten Mo Bro's. Movember je een beetje ontgaan? Hier een korte uitleg.

Movember

Gedurende de maand november laten mannen hun snor staan. Het idee hierachter is dat zij zo wandelende en pratende reclameborden worden, hierdoor vergroten zij de bewustwording van prostaat-en teelbalkanker. Het idee ontstond in Melbourne (Australië) in 2003 en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde beweging die in 21 landen meer dan 3 miljoen Mo Bro's en Mo Sista's inspireert om mee te doen. Mo sistas? Dit zijn de vrouwen die meedoen. Nee zij laten geen snor staan, maar supporten mannen in hun omgeving. 'Een knipoog, glimlach of woord van bemoediging maakt een groot verschil voor een Mo Bro en z'n snor' zegt Movember Nederland. Tik 'movember' maar eens in op Twitter of Instagram, heel gaaf om te zien dat dan vanuit alle hoeken van de wereld snorren voorbij komen vliegen. Er barst daarnaast ook een fantastische creativiteit los bij veel deelnemers.

Theeduif & Movember
Speciaal voor Movember hebben we een Moustache kaart ontworpen. Hou jij van snorren, ben jij enthousiast over dit Movember initiatief of heb jij een stoere man in jouw buurt die mee doet en dat extra beetje support goed kan gebruiken? Stuur hem een kaartje! (Of laat ook je snor staan ;) ) 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten