maandag 1 april 2013

Onze kaarten nu ook te koop bij 'Zus & Zô'!

Wij vierden dit weekend een klein feestje! Ons eerste verkooppunt is namelijk een feit. Vanaf zaterdag zijn onze kaarten te koop in de woonwinkel 'Zus & Zô' in het Zeeuwse Zoutelande.

"Een beetje stoer, gezellig en een snufje landelijk." Zo omschrijven de vrolijke schoonzussen Carien en Korina hun winkel, die ze ongeveer 1 jaar geleden openden. Hun assortiment is verrassend en divers: van mooie theekoppen en lampen tot kussenhoezen en opbergblikken. We zijn trots dat ook onze kaarten nu een plekje hebben veroverd in deze knusse winkel. Op zoek naar een cadeautje voor een (jarige) vriendin, zus of moeder? Of zomaar iets leuks voor jezelf? De kans dat je de winkel met lege handen verlaat is klein.

Voor ons is dit weer een nieuwe uitdaging. Het was leuk om na te denken over hoe we de kaarten konden presenteren. We hebben etiketten gestempeld en de kaarten in cellofanen zakjes verpakt.

Dus ben jij aan de Zeeuwse kust? Breng dan vooral een bezoek aan Zoutelande. Waai uit op het strand, drink een kop thee op één van de vele terrassen die Zoutelande rijk is en doe inspiratie op voor de inrichting van je huis bij 'Zus & Zô'.

Kijk op de website van 'Zus & Zô' voor meer informatie zoals adres en openingstijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten