zaterdag 2 maart 2013

Laat die dromen maar komen - verrassingspost

Eerder deze week blogte ik over de 6 verrassingsenveloppen die we naar 6 willekeurige klanten stuurden om te vieren dat onze 300e order uitgevlogen was.

Benieuwd wat er in zat?
We hebben een stempel gemaakt, die we met roodroze verf op kleine notitieboekjes hebben gestempeld. ‘Dream big’ was de boodschap. We hopen dat de boekjes vol met mooie gedachten, inspiratie en speciale of alledaagse ervaringen komen te staan. Onmisbaar tijdens zo’n ontspannen schrijf momentje is natuurlijk een dampend kopje thee! Ook deze stuurden we met de boekjes mee.

 

Verzamel je ideeën
We vonden de tekst toepasselijk. Een jaar geleden ontstond het idee van ons Theeduif concept, in een schattig theehuis in Parijs. Het begon als een droom, een nog vaag concept. In de loop der maanden groeide ons enthousiasme en ook het product. Vele brainstormsessies gingen vooraf aan de lancering van Theeduif. En nog steeds heb ik altijd een notitieboekje op zak. Op de meest onverwachte momenten krijg ik ideeën voor nieuwe kaarten of plannen. En het schrijven zelf leidt ook weer tot nieuwe ideeën. Bovendien wordt wachten (op een trein, bus of afspraak) een stuk minder saai wanneer je weer terug kan bladeren in je boekje.

Aan de enthousiaste reacties van de ontvangers van de boekjes te merken delen zij dit idee. We kregen namelijk vrolijke berichten terug, waaronder onderstaande foto’s. Een glimlach van oor tot oor toen we deze op Twitter en Instagram voorbij zagen komen.


Kop thee binnen handbereik: check! Notitieboekje en pen: check! Laat die dromen maar komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten