maandag 25 februari 2013

De Katoenfabriek - De leukste shirts aan de lopende band


Op zoek naar een origineel shirt voor jezelf of om cadeau te doen? Bijvoorbeeld een school peperdure koikarpers op je shirt? Of een zwerm witte duiven? Of ga je zen door het leven met de buddha zeefdrukprint? Je vindt het allemaal (en nog heel veel meer) bij de Katoenfabriek aan de Utrechtse Oude Gracht. Voor iedereen hangt er wel iets passends in het rek. En mis je iets? Dan laat je het op maat maken!

Vriendelijk voor het milieu
De Katoenfabriek is namelijk kledinglabel én textieldrukkerij in één. Er wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke druktechnieken; zoals water gedragen zeefdruk, pvc-vrije vinyldruk en oplosmiddel-vrije full colour druk. Alle textiel is fairwear gecertificeerd en heeft biologisch, bamboo en eucalyptus textiel als basis. Met deze gedachte zit je kleding altijd lekker!

Zelluf doen?
In de webshop van dit creatief atelier wordt ook een heuse do-it-yourself kit verkocht. Hiermee 'fabriek' je je eigen katoen gewoon thuis bij de openhaard! Met de tutorial op hun website kan dit niet fout gaan.

Dus ben je een keer in de buurt van de Oude Gracht, loop dan vooral even naar binnen. Met het voorjaar op komst kan een vrolijk nieuw shirt nooit kwaad!Geen opmerkingen:

Een reactie posten