woensdag 9 januari 2013

Loei lekkere yoghurt

Theeduif is inmiddels al bijna een maand online. De weken vliegen voorbij en er is veel werk aan de winkel. Gisteren startten we onze productieve dag fris met een (yoghurt) ontbijt bij Yoghurt Barn in Utrecht.

Yoghurt staat centraal bij Yoghurt Barn. Door hun samenwerking met de zuivelboerderij van familie de Lange in Noordwest Overijssel is de yoghurt vers van de koe. Zo direct zelfs dat het binnen 48 uur na het melken van de koeien in jouw weckpotje zit. En deze kwaliteit is zeker te proeven!

Onze mond viel letterlijk open van hun assortiment aan toppings. Van verse noten tot brownie, rode vruchten en stoofpeertjes. Niets is hier te gek. Je kan kiezen tussen hangop, magere yoghurt, frozen yoghurt en boerenyoghurt. Ook zijn er de yoghurt smoothies met goede namen zoals 'Yellow Mellow' en 'Purple Heart'.

Aangezien wij veel waarde hechten aan onze omgeving en hier bij onze productkeuze veel aandacht aan besteden, vinden we het fijn om te merken dat meer mensen dit gevoel delen. Yoghurt Barn hecht veel waarde aan kwaliteit en de natuur. Zoals ze zelf zeggen: "Kwaliteit begint bij passie. Passie voor de natuur, lekker eten en genieten. Passie voor het pure. Zo is Yoghurt Barn ontstaan." Hier krijgen wij een grote glimlach van!

Start je dag hier met een ontbijt, loop binnen voor een snelle cappuccino of neem plaats aan een van de lange tafels om hier ongestoord te werken of studeren. En is yoghurt je te zuur? Geen probleem, Yoghurt Barn biedt ook veel taarten en zoete lekkernijen aan. Utrecht is weer een loei lekkere ontmoetingsplek rijker!

 

1 opmerking: