zondag 30 september 2012

Dromen worden werkelijkheid

Op een voorjaarsochtend op een terras in Parijs kletsen twee vriendinnen over hun plannen en ideeën. Met kriebels in hun buik besluiten ze om het niet bij ideeën te laten, maar hun plannen uit te werken.

De twee vriendinnen zijn wij, Geertje van Keulen en Alexandra van Dam Merrett. Toen wij op de middelbare school zaten schreven we elkaar een tijdje brieven. We staken vooral heel veel werk in de vormgeving. Uit tijdschriften werden plaatjes geknipt, waarvan vervolgens zelf enveloppen werden gevouwen. Inmiddels zijn we jaren verder, maar het sturen van kaartjes doen we nog steeds regelmatig. Het viel ons hierbij alleen op dat het moeilijk is om originele kaarten te vinden. We zagen een gat in de markt en besloten hier zelf iets aan te doen. Omdat onze kaarten uniek moesten zijn,werd hieraan een extra dimensie gegeven. Omdat theedrinken met vriendinnen gezellig maar niet altijd haalbaar is, besloten we de basis van een goede kop thee aan de kaart toe te voegen: een theezakje. Onze kaarten moeten kleine verrassingen zijn in een enveloppe, die een glimlach op het gezicht van de ontvanger tovert.

Op deze blog zullen wij delen wat ons inspireert en bezighoudt en waar wij zelf een glimlach van krijgen. We hopen dat jullie onze blog met veel plezier zullen lezen en af en toe wat van jullie laten horen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten